Infopäev Veiseliha meie toidulaual
6. aug. 2019
Anu Ait OÜ korraldab 06.augustil algusega kell 10.30 Tsura Talu Oüs Valgamaal infopäeva “Veiseliha meie toidulaual”
Aeg: 06. august 2019 kell 10.30
Asukoht: Tsura Talu OÜ (töökoda), Lutike küla, Valgamaa
Asukoht kaardil (vaata Kelts OÜ, sealt 100m edasi on Tsura Talu töökoda)
Ajakava:
10.30 Kogunemine
11.00 Kvaliteetne maherohumaa – lihaveiste sööda vundament- Are Selge, Eesti Maaülikool
11.35 Kõrge lihasesisese rasvasusega mahe lihaveiste nuumamiseks sobiliku rohusaagiga püsirohumaa loomine.
Lähtudes kohalikest tingimustest töötatakse välja kõrge toiteväärtuse, produktiivsuse, fütomassi ja tasakaalustatud mineraalelementide jaotusega kontsept-püsirohumaa (seemnesegud ja rajamise/hooldamise metoodika), mille rohutaimede botaaniline koosseis on sobilik tootmistsükli viimases faasis kõrge lihasesisese rasvasusega veiste nuumamiseks – Airi Külvet, Liivimaa Lihaveis
12.10 Lihaveiste mineraalainete vajadus ja selle katmine söödaga- Rivo Pent, Anu Ait
12.35 ETKÜ testpullide tulemused- Meelis Ots, Eesti Maaülikool
13.00 Tutvumine ettevõtte tootmistehnika ja kasutatavate praktikate ning tehnoloogiatega- Margus Keldo, Tsura Talu
14.00 Veiseliha meie toidulaul- Ants Uustalu, Ööbiku Gastronoomiatalu
Lõuna
Vestlusring- kodumaine veiseliha meie toidulaual, tarneahela põhine koostöö.
Infopäev lõppeb kell 16.00
Infopäeval osalemine on tasuta.
Osalemiseks on vajalik registreerimine hiljemalt 26.07.2019 siin: https://forms.gle/2iSvLByPVzX79sbw6
Info ja kontakt:
Anu Hellenurme
Anu Ait OÜ
Betooni 2a, Tartu 51014
+ 372 501 0842
Infopäev toimub MAK 2014-2020 “Teadmussiirde ja teavituse toetuse üleriigilise ulatusega tegevuste” meetme 1 raames, tegevust toetab Euroopa Liit.