Infopäev “Vorstitoodete valmistamine”
21. veebr. 2014
Valgamaa
Valga Keskraamatukogu seminariruum; aadress: Aia 12, Valga
Valgamaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva
VORSTITOODETE VALMISTAMINE
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 21.02.2014, Valga Keskraamatukogu seminariruum; aadress: Aia 12, Valga
Käsitletavad teemad:
– lihavorstide jaotus;
– vorstitoodete tooraine;
– vorstitoodete termiline töötlemine;
– keeduvorstide tehnoloogia;
– suitsuvorstide tehnoloogia;
– toorsuitsuvorstide tehnoloogia
Õppejõud
Riina Soidla, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Lembit Lepasalu, knd (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakonna juhataja
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud,
vajalik eelregistreerimine maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174
või täites registreerumisvormi kodulehel
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Infopäeva läbiviimist toetab Euroopa Liit.
Koolitust korraldab:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu