Koolitus “HACCP-põhise enesekontrollisüsteemi loomine, juurutamine, alahoidmine”
13. nov. 2015
Tartumaa
Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1, ruum 303
Tartumaa
HACCP- PÕHISE ENESEKONTROLLISÜSTEEMI LOOMINE, JUURUTAMINE JA ALALHOIDMINE
Sihtrühm: Toidu valmistamise, toitlustamise ja toidu jaekaubandusega tegelevate ettevõtete enesekontrollisüsteemiga seotud isikud.
Toimumisaeg ja -koht: reede 11.09.2015, Eesti Maaülikool, Kreutzwaldi 56/1 (ruum 303), Tartu
Maht: 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Teemad:
- enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus
- HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi
- töörühma koostamine, toote kirjelduste, toorainelehtede ja tehnoloogilise skeemi koostamine
- ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine
- riskihindamise põhimõtted
- KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine
- seire kehtestamine
- HACCP süsteemi dokumenteerimine, süsteemi tõestus, auditeerimine
Õppejõud:
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi lektor
Õppeteenustasu: 49 EUR
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.45 kohvipaus
11.45 – 13.15 õppetöö
13.15 – 13.30 paus
13.30 – 15.00 õppetöö
Osalejale väljastatakse HACCP baaskoolituse läbimist kinnitav tunnistus.
Vajalik eelregistreerimine tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/