Koolitus “Kala ja kalatoodete ohutus ning tootmishügieen”
31. jaan. 2014
Tartumaa
Tartu, Eesti Maaülikooli Tehnikamaja, aadress: Kreutzwaldi 56/1, ruum 303
Tartumaa
Eesti Maaülikool korraldab projekti 1.2.0402.10-0106 „Loomaarstiõppe õppekava arendamine vastavuses kaasaja ühiskonna ja tööturu nõudmisega ülikooliväliste partnerite kaasamise abil“ raames koolituse
KALA JA KALATOODETE OHUTUS NING TOOTMISHÜGIEEN
Sihtrühm: veterinaarmeditsiini õppejõud (k.a veterinaarne toidukontroll), loomaarstid, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ning nende töötajad.
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 31.01.2014; Eesti Maaülikooli Tehnikamaja, aadress: Kreutzwaldi 56/1, ruum 303
Käsitletavad teemad:
– kala ja kalatoodetega seonduvad olulisemad patogeenid;
– kala ja kalatoodetega seonduvad keemilised ohud;
– kalakäitlemisettevõtete tootmishügieen;
– tootmiskeskkonnast proovide võtmise üldpõhimõtted;
– L. monocytogenes suhtes proovide võtmine.
Õppejõud: Mati Roasto, professor, Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi Toiduhügieeni osakonna juhataja
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Koolitus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine
maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või
täites registreerumisvormi kodulehel http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Koolituse korraldamist toetab Euroopa Liit.
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56
51014 Tartu