Koolitus“ Lambaliha väärindamise võimalused“
29. sept. 2017
29.september
9.00 – 11.00 – Lamba liha morfoloogia, lamba liha keemiline koostis, jahutamise mõju liha kvaliteedile, liha kvaliteet, algtöötlemise protsessid, Liha värskuse ja kvaliteedi hindamine, tööohutus – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10 – 13.10 – Lamba liha morfoloogia, lamba liha keemiline koostis, jahutamise mõju liha kvaliteedile, liha kvaliteet, algtöötlemise protsessid, Liha värskuse ja kvaliteedi hindamine, tööohutus – Eve Klettenberg
13.10 – 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 – Lamba liha morfoloogia, lamba liha keemiline koostis, jahutamise mõju liha kvaliteedile, liha kvaliteet, algtöötlemise protsessid, Liha värskuse ja kvaliteedi hindamine, tööohutus – Eve Klettenberg
30.september
9.00 – 11.00 – Lamba rümba lõikusskeemid, lihalõikusseadmed, ohud lihatooraine käitlemisel (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
11.00 – 11.10 – Kohvipaus
11.10 –13.10 – Lamba rümba lõikusskeemid, lihalõikusseadmed, ohud lihatooraine käitlemisel (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
13.10 – 13.30 – Lõuna
13.30 – 17.30 – Lamba rümba lõikusskeemid, lihalõikusseadmed, ohud lihatooraine käitlemisel (praktiline töö kooli õppetööstuses) – Eve Klettenberg
Koolitus jätkub 20.-21. oktoobril (vaata www.pikk.ee kalender).