Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Koolitus „Piimatooted ja nende omadused“

8. aug. 2017

Päevakava 08.08.2017

 

9.00 – 11.00  –   Piima koostis ja omadused (Piima koostis. Üksikute koostisosade tähtsus piimatoodete valmistamisel. Piima füüsikalised, keemilised, bakteritsiidsed omadused. Külmumistäpp. Piima omadusi mõjutavad tegurid) – Vilma Tatar

11.00 – 11.15 kohvipaus

11.15 – 13.15 –  Piima koostis ja omadused (Piima koostis. Üksikute koostisosade tähtsus piimatoodete valmistamisel. Piima füüsikalised, keemilised, bakteritsiidsed omadused. Külmumistäpp. Piima omadusi mõjutavad tegurid) – Vilma Tatar

13.15– 13.45 – Lõuna

13.45 – 15.45 – Piima koostis ja omadused (Piima koostis. Üksikute koostisosade tähtsus piimatoodete valmistamisel. Piima füüsikalised, keemilised, bakteritsiidsed omadused. Külmumistäpp. Piima omadusi mõjutavad tegurid) – Vilma Tatar

15.45– 16.00 kohvipaus

16.00 – 18.00 – Piimatoodete pakendamine ja märgistus (Erinevad pakendid piimatoodete pakendamisel. Nende omadused. Pakendite mõju toodete säilimisele. Piima pakendamist ja märgistust reguleeriv seadusandlus. Laktoosi käärimine, valkude koagulatsioon Nende omadused. Pakendite mõju toodete säilimisele) – Vilma Tatar

 

Päevakava 15.08.2017

 

9.00 – 11.00 – Piimatoodete säilitamine ja realiseerimisajad (Toiduainete säilitamise põhialused. Piimatoodete säilitamistingimused ja kontroll. Temperatuur, õhuniiskus, valgus, hügieenitingimused. Kestvuskatsed ja realiseerimisaja). Oluline info, mida on vaja teada piimatoodete müümisel – Vilma Tatar

11.00 – 11. 15 – kohvipaus

11.15 – 13.15 – Praktiline toodete valmistamine kooli õppetööstuses (Piimatoodete valmistamise tehnoloogiline protsess (Hapupiima, hapendatud peti, keefiri, jogurti, probiootiliste hapupiimajookide tehnoloogia. Kohupiima, kodujuustu, hapukoore tehnoloogia) – Vilma Tatar    

13.15 -13.45 – Lõuna

13.45 – 15.45 – Praktiline toodete valmistamine kooli õppetööstuses (Piimatoodete valmistamise tehnoloogiline protsess (Hapupiima, hapendatud peti, keefiri, jogurti, probiootiliste hapupiimajookide tehnoloogia. Kohupiima, kodujuustu, hapukoore tehnoloogia) – Vilma Tatar    

15.45 – 16.00 – Kohvipaus

16.00 – 18.00 – Praktiline toodete valmistamine kooli õppetööstuses (Piimatoodete valmistamise tehnoloogiline protsess (Hapupiima, hapendatud peti, keefiri, jogurti, probiootiliste hapupiimajookide tehnoloogia. Kohupiima, kodujuustu, hapukoore tehnoloogia) – Vilma Tatar    

 

Päevakava 16.08.2017

 

8.00 – 10.00 – Piimatoodete säilitamine ja realiseerimisajad (Toiduainete säilitamise põhialused. Piimatoodete säilitamistingimused ja kontroll. Temperatuur, õhuniiskus, valgus, hügieenitingimused. Kestvuskatsed ja realiseerimisaja). Oluline info, mida on vaja teada piimatoodete müümisel – Vilma Tatar

10.00 – 10. 15 – kohvipaus

10.15 – 12.15 – Praktiline toodete valmistamine kooli õppetööstuses (Piimatoodete valmistamise tehnoloogiline protsess (Hapupiima, hapendatud peti, keefiri, jogurti, probiootiliste hapupiimajookide tehnoloogia. Kohupiima, kodujuustu, hapukoore tehnoloogia)) – Vilma Tatar    

12.15 -13.00 – Lõuna

13.00 – 15.00 – Praktiline toodete valmistamine kooli õppetööstuses (Piimatoodete valmistamise tehnoloogiline protsess (Hapupiima, hapendatud peti, keefiri, jogurti, probiootiliste hapupiimajookide tehnoloogia. Kohupiima, kodujuustu, hapukoore tehnoloogia)) – Vilma Tatar    

15.00 – 15.15 – Kohvipaus

15.15 – 17.15 – Praktiline toodete valmistamine kooli õppetööstuses (Piimatoodete valmistamise tehnoloogiline protsess (Hapupiima, hapendatud peti, keefiri, jogurti, probiootiliste hapupiimajookide tehnoloogia. Kohupiima, kodujuustu, hapukoore tehnoloogia)) – Vilma Tatar