Koolitus“ Toorpiima kvaliteedi mõju piimatoodete valmistamisele“
18. jaan. 2018
Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool korraldab meetme 1.1 raames täienduskoolituse "Toorpiima kvaliteedi mõju piimatoodete valmistamisele" 24 õppetundi. Koolitus toimub 12.jaanuaril, 18 ja 19.jaanuaril.
18. jaanuar
Ajakava:
9.00 – 10.30 Piima (toorpiima ja töödeldud piima) kvaliteedi ja omaduste hindamine. Laboratoorsed analüüsid – koolitaja Vilma Tatar
10.30 – 10.45 Kohvipaus
10.45 – 12.15 Piima (toorpiima ja töödeldud piima) kvaliteedi ja omaduste hindamine. Laboratoorsed analüüsid – koolitaja Vilma Tatar
12.15 – 12.45 Lõuna
12.45 – 15.45 Piima (toorpiima ja töödeldud piima) kvaliteedi ja omaduste hindamine. Laboratoorsed analüüsid – koolitaja Vilma Tatar
19.jaanuar
9.00 – 10.30 Piima kvaliteedi ja protsessiparameetrite hindamine läbi piimatoodete praktilise valmistamise (praktiline töö kooli õppetööstuses) – koolitaja Vilma Tatar
10.30 – 10. 45 Kohvipaus
10.45 – 12.15 Piima kvaliteedi ja protsessiparameetrite hindamine läbi piimatoodete praktilise valmistamise (praktiline töö kooli õppetööstuses) – koolitaja Vilma Tatar
12.15 – 12.45 Lõuna
12.45 – 15.45 Piima kvaliteedi ja protsessiparameetrite hindamine läbi piimatoodete praktilise valmistamise (praktiline töö kooli õppetööstuses) – koolitaja Vilma Tatar
Info ja registreerimine:
Info tel. 5059304 ja registreerimine http://www.olustvere.edu.ee/wordpress/?page_id=295