Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Listeria monocytogenes`e kontroll ja ohje toidukäitlemisel (veebikoolitus)

18. oktoober 10:00 - 15:15

95€

Täpsem info ja registreerumine  SIIT

Professor Mati Roasto koolitus annab ülevaate valmistoitudega seonduva olulise toidupatogeeni, Listeria monocytogene’se olulisusest, allikatest, ülekandeteedest, kasvu mõjutavatest teguritest, esinemisest toidutööstuses ja ohjemeetmetest.

Koolitusel käsitletavad teemad:

  • L. monocytogenes’e olulisus toidupatogeenina
  • L. monocytogenes’e kontaminatsiooniga seonduvad toidud
  • L. monocytogenes tootmiskeskkonnas ja seonduvad niššid
  • L. monocytogenes’e suhtes proovide võtmine
  • Valmistoitude L. monocytogenes’e toiduohutuse kriteeriumid
  • L. monocytogenes probleemide ennetamine ja patogeeni ohjamine

Täienduskoolitusest võivad osa võtta kõik huvilised.
.

Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/