Lõhna- ja maitseained toidutootmises (veebikoolitus)
3. detsember 13:00 - 15:15
45€Täpsem info ja registreerumine SIIT
Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab enamkasutatavaid lõhna- ja maitseained toidutööstuses, nende valmistamist, kasutamist ja omadusi, aga ka nende kasutamisega seonduvaid ohte.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Lõhna- ja maitseainete olemus, nende klassifitseerimine;
- Lõhna- ja maitseainetega seotud seadusandlus;
- Enamkasutatavad lõhna- ja maitseained, nende valmistamine, kasutamine ja omadused;
- Lõhna- ja maitseainete kasutamisega seotud ohud.
Täienduskoolitusest võivad osa võtta kõik huvilised.
.
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/