Piima töötlemine väikemeiereides
30. sept. 2021 10:00 - 13:30
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab koostöös Talumeiereide Liiduga
välislektoriga infopäeva „Piima töötlemine väikemeiereides“
Aeg: 30. septembril kell 10 – 13.30
Koht: Veebikeskkond ZOOM
PÄEVAKAVA
10.00 – 10.10 Sissejuhatus
10.10 – 10.40 Itaalia toidukultuuri tutvustus – Katrin Veiksaar, toiduajakirjanik ja -blogija
10.40 – 11.15 Juustutootmine Itaalia väikemeiereides – Paola Gula, Itaalia väikejuustutootjate ühistu La Poiana liige ja ajakirjanik
11.15 – 11.50 Väikemeierei ja ühistuline tegevus – Enrico Rosso, Itaalia väikejuustutootja Caseificio Rosso juht
11.50 – 12.10 Slow Foodi liikumine – Victoria Smelkova Slow Foodi regionaalne koordinaator
12.10 – 12.25 Sirutuspaus
12.25 – 13.15 Slow Cheese – Ludovico Roccatello, Slow Foodi bioloogilise mitmekesisust käsitlevate projektide projektijuht
13.15 – 13.30 Päeva kokkuvõte
NB! Registreerige osalemissoov kuni 28. septembri õhtuni SIIN.
Infopäev on järeltõlkega ja osalejatele TASUTA.
Konverents toimub Maaeluministeeriumi tellimusel MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm loomakasvatuse tegevusvaldkonna II raames; Rahastamisallikas: riigieelarve, Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).
Lisainformatsioon: EPKK projektijuht Maire Vimb – 50 86 664 või maire@epkk.ee