Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

Infopäev “Riskijuhtimine elutähtsate teenuste osutajatele (ETO) ja tarneahela olulisematele osapooltele“

25. oktoober 10:00 - 17:00

Tasuta

Eelregistreerimine avatakse peagi. 

 

Riski- ja kriisijuhtimise teabeürituse eesmärgiks on pakkuda toidu varustuskindlust tagavate ettevõtete juhtidele platvorm teadmiste ja parimate tavade jagamiseks, ettevõtet potentsiaalselt mõjutada võivate riskide tuvastamiseks, hindamiseks ja maandamiseks. Üritus sisaldab ettekandeid, paneeldiskussioone ja juhtumiuuringuid, mis keskenduvad riski- ja kriisijuhtimisstrateegiatele, sealhulgas situatsiooniplaanidele ja reageerimisprotseduuridele. Osalejad õpivad tundma uusimaid tööriistu ja tehnikaid, mida kasutatakse riskijuhtimisel, samuti võimalusi, kuidas parandada oma ettevõtte suutlikkust ootamatute kriisidega toime tulla. Üritus annab osalejatele võimaluse luua võrgustikke ja suhelda teiste sama valdkonna juhtidega saades parem ülevaade riski- ja kriisijuhtimise valdkonna uutest suundumustest ja väljakutsetest.
Põhieesmärk on tugevdada toiduga tagatuse varustuskindlust Eestis.

 

Ajakava:

09:30-10:00 Hommikukohv suupistega, registreerimine

10:00 – 10:05 Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi kantsleri/ministri avasõnad

10:05 – 10:45 „Sisejulgeoleku ohud“. Kaitsepolitsei, Jaan Riima

10:45 – 11:15 Riigi kaitsetegevuse kava avalik versioon ettevõtjatele „Millega tuleb arvestada?“. Riigikantselei, Lea Vainult

11:15 – 11:30 Kohvipaus

11:30 – 12:00 „Millised on elektri ja vedelkütuse varustuskindluse riskid ja ettevõtja poolsed maandamismeetmed“. Kliimaministeerium, Kristel Siimann.

12:00 – 12:30 „Ülevaade küberrünnakute valdkonnast Eestis ja millega ettevõtja võiks arvestada“. Riigi Infosüsteemide Amet, Raimo Peterson

12:30 – 13:15 „Business continuity and resilience during emergency conditions“. Timo Hellenberg, CEO and founder of Hellenberg International Ltd and CEO of Hellenberg HK Limited.

13:15 – 14:00 Lõuna

14:00 – 14:45  „Experience in public-private partnerships in ensuring food supply chain crisis preparedness in Sweden“. Annelie Lundin Zumpe, crises management officer from Livsmedelsverket – Swedish Food Agency.

14:45 – 15:15 – „Toidutootmise riskide maandamine tarneahelas“. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi Põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre

15:15 – 15:30 Kohvipaus

15:30 – 16:45 – Paneelarutelu  „Mida on tehtud ning millise oleksid ettevõtjatele „madalal rippuvad õunad“, millega riske maandada”?

16:45-16:50 Lõppsõna/kokkuvõte

*korraldaja võib vajadusel teha päevakavas muudatusi

 

Lisainfo:

Anna Marie Reimann
annamarie.reimann@metk.agri.ee
+372 5802 6888

MAK_logo