Seminar “Sööda varumine ja hoiustamine – kvaliteedist, puudustest ja võimalustest”
5. nov. 2014
Tartumaa
Tartus, Atlantise suures konverentsisaalis
Tartumaa
5.novembril 2014 algusega kell 9:30
Tartus Atlantise suures konverentsisaalis toimub seminar
“Sööda varumine ja hoiustamine – kvaliteedist, puudustest ja võimalustest”
Leiame koos lahendusi probleemidele, mis vähendavad kasumit piimatoodangu aga ka loomade tervise näol.
Käsitletavad teemad:
Kalle Kask EMÜ Dotsent, PhD
Kuidas mõjutab sööt looma tervist – Söötmisvigadest põhjustatud lisakulutustest hoidumine
Are Selge EMÜ Dotsent, PhD
Põhisööda tootmine – varumine, hoiustamine, riskid ja nende maandamine
Helgi Kaldmäe EMÜ söötmisosakonna vanemteadur, PhD
Mükotoksiinid silodes ja söödateraviljades Eestis
Zanetta Chodorowska Biomin GmbH Austria Veisekasvatuse tehniline konsultant
Mükotoksiinide riskimaandamine põllult piimani – kulude optimeerimine
Praktikute kogemused
Põhisööda õige säilitamise olulisus
Õppepäev on TASUTA*, palume eelnevalt registreeruda hiljemalt 29. oktoobriks
Vajutades SIIA (programm võib küsida Teie luba registreerimislehele minemiseks. Vajutage Allow/Luba)
Lisainfo info@toretto.ee, +372 527 1907