Täiendkoolitus Lihatöötlemine
30. nov. 2017
Täiendkoolitus Lihatöötlemine
30 novembril ja 1. detsembril 2017 Tartus, Fr. R. Kreutzwaldi 56/5 (Toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia labor)
Ajakava:
30 november 2017
9.00-9.15 kohvipaus
9.15-10.45 loeng
10.45-12.15 praktika
12.15-12.30 kohvipaus
12.30-15.30 praktikum
01.detsember 2017
9.15-12.15 loeng
12.15-12.30 kohvipaus
12.30-14.00 loeng
14.00-14.15 kohvipaus
14.15-15.45 loeng
Koolituse teemad: sealiha kvaliteet, sealihalõikuse põhimõtted, lihatöötlemise hügieen, prakriline osa (lihakere tükeldamine, vorstide valmistamine).
Lektorid Marek Tepper, Riina Soidla ja Kristi Kerner.
Sihtgrupp: Koolitustest võivad osa võtta vaid juriidiliste isikute esindajad (FIE, ettevõtte aktsionär, osanik, liige, juhtorgani liige või töötaja). Täiendkoolitus on sihtrühmale tasuta. Koolituse maht 16 akadeemilist tundi.
Vajalik eelregistreerimine https://goo.gl/forms/q1o6M1fuFC381fMG3 Kohtade arv on piiratud. Registreerumine lõpetatakse peale kohtade täitumist. OSALEMINE AINULT EELREGISTREERIMISE ALUSEL!
Täiendkoolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm loomakasvatuse tegevusvaldkonnas II “ raames, rahastamisallikas: riigieelarve, Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).
Koolituse korraldaja Maaelu Edendamise Sihtasutus. Info koolituse kohta telefonil 53089961 Angelika Nöps.