Täienduskoolitus „Kvaliteedikava nõuete väljatöötamine lihasektoris“
30. juuni 2022 13:00 - 17:00
Eesti Maaülikool korraldab 30. juunil 2022 kell 13.00–17.00 ühepäevase täienduskoolituse „Kvaliteedikava nõuete väljatöötamine lihasektoris“. Koolitus toimub Eesti Maaülikooli peamaja (F. R. Kreutzwaldi tn 1a, Tartu linn, Tartu linn, Tartu maakond, 51006) ruumis 0015.
Päevakava:
- 12.45–13.00 Registreerimine
- 13.00–14.00 Janeli Tikk ja Liis Raska, Maaeluministeerium. Põllumajandustootjate vaheline koostöö – tunnustatud tootjaorganisatsiooni ja kvaliteedikava näitel.
- 14.00–15.00 Toomas Kevvai, Eesti Kalatootjate Keskühistu. Kalanduse valdkonna tootjaorganisatsiooni kogemused ja õppetunnid.
- 15.00–15.15 Kohvipaus
- 15.15–17.00 Rando Värnik, Eesti Maaülikool. Tootjaorganisatsioonide seos kvaliteedikavadega ning tootjaorganisatsioonide asutamise stiimulid ja takistused.
Koolituse programmiga saab tutvuda Eesti Maaülikooli õppeinfosüsteemis. Osalemine on tasuta, kuid selleks tuleb registreeruda hiljemalt 27. juuniks 2022.
Osaleda saavad põllumajandustoodete tootmise, töötlemise või turustamisega, põllumajandusmaa hooldamisega, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemisega (sealhulgas toidu valmistamise või töötlemisega) või metsa majandamisega seotud või nimetatud tegevusega tegelevad füüsilisest isikust ettevõtjad ja tema töötajad, eraõigusliku juriidilise isiku osanik, aktsionär, liige, juhtorgani liige ja tema töötaja, metsa majandamisega tegelev füüsiline isik ja toidu valmistamise või töötlemisega tegeleva avalik-õigusliku juriidilise isiku juhtorgani liige või töötaja.
Lisainfot saab Taavi Kiisa käest meiliaadressilt taavi.kiisk@emu.ee.
Ühepäevane täienduskoolitus toimub MAK 2014–2020 meetme „Teadmussiirde programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ ühistegevuse valdkonna raames ning seda toetab Euroopa Liit.