sündmus on möödas
Täienduskoolitus: Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus
3. mai 2017
Koolituse sihtrühm on Saaremaa põllumajandustootjad ja töötlejad
NB! Tegemist on Eesti maaelu arengukava 2014 – 2020 ühise põllumajanduspoliitika kohase maaelu arengu teadmussiirde ja teavituse toetusega (meede 1) Saare maakonnas – see tähendab, et koolituse lõppkasusaajad peavad olema Saaremaa põllumajandustootjad ja töötlejad.
Sisu:
Liha ja lihatoodetega üle kanduvad toidupatogeenid;
Liha riknemine ja selle kontroll;
Inimtoiduks kõlblik ja mitte kõlblik liha;
Liha ja lihatoodete hügieenilise töötlemise alused k.a. käitleja isiklik hügieen;
Rümpadelt proovide võtmise põhimõtted;
Liha ja lihatoodete säilimisaja määramise põhimõtted.
Liha ja lihatoodetega üle kanduvad toidupatogeenid;
Liha riknemine ja selle kontroll;
Inimtoiduks kõlblik ja mitte kõlblik liha;
Liha ja lihatoodete hügieenilise töötlemise alused k.a. käitleja isiklik hügieen;
Rümpadelt proovide võtmise põhimõtted;
Liha ja lihatoodete säilimisaja määramise põhimõtted.
Ajakava:
9.00 – 10.30 õppetöö
10.30 – 10.45 paus
10.45 – 12.15 õppetöö
12.15 – 12.45 paus
12.45 – 14.15 õppetöö
14.15 – 14.30 paus
14.30 – 16.00 õppetöö
9.00 – 10.30 õppetöö
10.30 – 10.45 paus
10.45 – 12.15 õppetöö
12.15 – 12.45 paus
12.45 – 14.15 õppetöö
14.15 – 14.30 paus
14.30 – 16.00 õppetöö
Koolitus on sihtrühma kuulujale tasuta.
Registreerumine ja lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel:
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/priamaakondlik2016/
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844 või e-post: avayl[A]emu.ee