Täienduskoolitus: Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs NB! Koolitus lükkub sügisesse 20. oktoobrile
26. mai 2017
Sihtrühm:
Põllumajandustoodete tootjad ja töötlejad.
NB! Tegevusest võivad osa võtta sihtrühma kuulujad üle Eesti.
* Liha ja lihatoodete jaotus ning iseloomustus
* Liha ja lihatoodete sensoorne analüüs
* Üldnõuded lihatoodetele
* Keeduvorstide tehnoloogia
* Suitsuvorstide tehnoloogia
* Suitsulihatoodete tehnoloogiaid
* Praktiline osa: liha ja lihatoodete testimine
Ajakava:
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 paus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Koolitus on sihtrühma kuulujale tasuta.
Registreerumine ja lähem info maaülikooli avatud ülikooli kodulehel:
http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/priauler2016/
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56 (III korrus, ruumid 303-306), 51014 Tartu, tel 731 3174, 731 3175, 731 3275, 534 41844 või e-post: avayl[A]emu.ee