Täienduskoolitus – Lihaveise liha töötlemine
5. veebr. 2021 - 6. veebr. 2021
Täienduskoolitus – Lihaveise liha töötlemine
Koolitus toimub 5.- 6. veebruar Olustvere Teenindus ja Maamajanduskooli õppetööstuses.
Ajakava 5.-6.veebruar.
9.45.- 10.00 Kogunemine
10.00 – 11.30 Õppetöö
11.30 – 11:40 Paus
11.40 – 13.10 Õppetöö ( sellest 1 h praktiline)
13.10 – 13:40 Lõuna
13.40 – 16.40 Praktiline õpe
Teemad: algtöötlemine, nõuded käitlemisel, liha kvaliteet, konditustamine, säilitamine, laagerdamine, kulinaarne lihalõikus. toodete valmistamine ( lihavalmistised, käsitöövorstid, suitsutooted, grillimine, hautamine.
Õppegrupi suurus 12 inimest. Registreerimine ON LÕPPENUD.
Praktilisest õppetööst osavõtmiseks võta kaasa niiskust taluvad puhtad jalanõud ja sobiv riietus (temp +10 kuni +14 C).
Kontakt marika.oeselg@gmail.com
Koolitus on sihtrühmale tasuta. Koolitusest võivad osa võtta põllumajandustoodete tootmise, töötlemise või turustamisega, põllumajandusmaa hooldamisega, põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlemisega, sealhulgas toidu valmistamise või töötlemisega, või metsa majandamisega seotud või nimetatud tegevusega tegelevat füüsilisest isikust ettevõtjat ja tema töötajat, eraõigusliku juriidilise isiku osanikku, aktsionäri, liiget, juhtorgani liiget ja tema töötajat, metsa majandamisega tegelevat füüsilist isikut ja toidu valmistamise või töötlemisega tegelevat avalik-õigusliku juriidilise isiku juhtorgani liiget või töötajat. (Teadmussiirde pikaajaliste programmide rakendamise toetus määruse 28.04.2016 nr.46 muutmine. Vastu võetud 24.08.2017 nr 59.RT I, 30.08.2017, 1 )
Täienduskoolitus toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm loomakasvatuse tegevusvaldkonnas II “ raames, rahastamisallikas: riigieelarve, Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).