Tasuta infopäev “Eeltingimusprogrammide rakendamine toidukäitlemisettevõttes”
8. mai 2015
Viljandimaa
Grand Hotel Viljandi, Tartu 11/Lossi 29, Viljandi
Viljandimaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva
EELTINGIMUSPROGRAMMIDE RAKENDAMINE TOIDUKÄITLEMISETTEVÕTTES
Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Maht: 7 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Toimumisaeg ja -koht: reede, 08.05.2015, Grand Hotel Viljandi, Tartu 11/Lossi 29, Viljandi
Teemad:
– eeltingimusprogrammide roll toiduohutuse tagamisel;
– taristu ja seadmed;
– toidu ohutu käitlemine (sh tsoneerimine, allergeenide käitlemine, pakendamine, toiduga kokkupuutes olevad materjalid, vedu);
– prügi ja jäätmete käitlemine;
– kahjuritõrje;
– puhastamine/pesemine ja desinfitseerimine;
– vee kvaliteet;
– töötajate tervis, koolitus ja isiklik hügieen;
– jälgitavuse tagamine;
– toidu tagasivõtmine turult.
Õppejõud
Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituudi lektor
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 11.40 paus
11.40 – 13.10 õppetöö
13.10 – 13.40 kohvipaus
13.40 – 15.10 õppetöö
15.10 – 15.15 paus
15.15 – 16.00 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta.
Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine
maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175; 731 3275; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressilhttp://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1
51014 Tartu