Tasuta infopäev “HACCP -põhise enesekontrollisüsteemi loomine, juurutamine ja alalhoidmine”
3. märts 2015
Harjumaa
Hotell Dzingel, Männiku tee 89, Tallinn
Harjumaa
Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1.1 raames infopäeva
HACCP- PÕHISE ENESEKONTROLLISÜSTEEMI LOOMINE, JUURUTAMINE JA ALALHOIDMINE
Sihtrühm põllumajandustoodete tootmise, toidutootmise, töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad
Toimumisaeg ja -koht teisipäev 03.03.2015, Hotell Dzingel, Männiku tee 89, Tallinn
Maht 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd
Teemad
– enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus
– HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi
– töörühma koostamine, toote kirjelduste, toorainelehtede ja tehnoloogilise skeemi koostamine
– ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine
– riskihindamise põhimõtted
– KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine
– seire kehtestamine
– HACCP süsteemi dokumenteerimine, süsteemi tõestus, auditeerimine
Õppejõud Katrin Laikoja, mag (tehn), Eesti Maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi lektor
Ajakava
10.00 – 11.30 õppetöö
11.30 – 12.00 kohvipaus
12.00 – 13.30 õppetöö
13.30 – 13.45 paus
13.45 – 15.15 õppetöö
Kursus on sihtrühmale tasuta
Kohtade arv piiratud, VAJALIK EELREGISTREERIMINE
Maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175, 731 3275, 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/registreeru-kursusele/
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Tel 731 3174, 731 3275, 731 3175
avayl[A]emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/
Kreutzwaldi 56/1, 51014 Tartu