Toidu kvaliteedi hindamine: tootearendus, toote kirjeldamine ja sensoorne analüüs tootegruppide kaupa II osa
12. juuli 2021 11:00 - 15:00
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab kaks infopäeva teemal „Toidu kvaliteedi hindamine: tootearendus, toote kirjeldamine ja sensoorne analüüs tootegruppide kaupa II osa“
Toimumise aeg: 12.07.2021 kell 11
Toimumise koht: Tallinna Tehnikaülikooli Loodusteaduste maja Akadeemia tee 15 Tallinn
Teema: Toidu kvaliteedi hindamine ja sensoorne analüüs
Infopäeva kestvus: 4 akadeemilist tundi
Lektorid: TTÜ vanemlektor Kristel Vene, PhD ja emeriitprofessor Raivo Vokk
Infopäev koosneb teoreetilisest ja praktilisest osast.
Teoreetilise osa teema: Toidu lõhna ja maitse taju ning sõltuvus teistest meeltest.
Praktiline osa käsitleb infopäeva teoreetilises osas käsitletud toodete kvaliteediomaduste praktilist määramist ja hindamist.
Saadav abi on riigiabi või vähese tähtsusega abi.
Lisainfo saamiseks palume saata e-mail Evi Randpere evi@epkk.ee.