Loading Sündmused

« Kõik Sündmused

EPKK hübriidkonverents “Toiduohutuse konverents 2024”

7. juuni 10:00 - 16:30

Free

TOIDUOHUTUSE KONVERENTS 2024 „Teaduspõhine toiduohutus“ 

Toimumise aeg: 7. juuni 2024 kell 10.00-16.30
Toimumisvorm: hübriidkonverents
Toimumiskoht: Taltech Tudengimaja saalis (STU) (Ehitajate tee 5/1, Tallinn) ja veebiülekanne 

Konverents on järelvaadatav.
Järelvaatamise lingi leiad SIIT.

Päevakavas*: 

9.30-10.00 Kogunemine, kohv ja kerged suupisted 

10.00 Konverentsi avasõnad:

  • Pirjo Spuul, Tallinna Tehnikaülikooli Keemia ja biotehnoloogia instituudi direktor 
  • Meeli Lindsaar, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja toiduvaldkonna juht 

10.30 – 12.00 Konverentsipäeva I osa 

12.00 – 13.00 Lõunapaus 

13.00 – 14.45 Konverentsipäeva II osa 

14.45 – 15.15 Tervislik vahepala  

15.15 – 16.30 Konverentsi III osa 

  • Teistmoodi hügieen. Kaisa Vooremäe, Riigi Infosüsteemi Ameti analüüsi- ja ennetusosakond ennetusjuht 
  • Konverentsi kokkuvõte ja lõpusõnad 

Päeva modereerib Rain Kuldjärv, Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskus AS teadur 

 

*Korraldaja jätab endale õiguse teha päevakavas muudatusi 

 

Lisainfo: Marge Mänd, EPKK projektijuht, e-post: marge@epkk.ee, tel: 53009034 

 

Sündmus toimub MAK 2014-2020 „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ raames. Rahastamisallikas: Euroopa Maaelu Põllumajandusfond (EAFRD).   

 

MAK_logo