sündmus on möödas
Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes (veebikoolitus)
22. november 09:00 - 12:15
65€Täpsem info ja registreerumine SIIT
Katrin Laikoja koolitus tutvustab toidupettuse olemust ning tuvastamise ja ennetamise võimalusi ettevõtte enesekontrollisüsteemis.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Toidupettuse vormid.
- Toiduseaduse nõuded.
- VACCP ja TACCP süsteemide olemus.
- Tooraine ja materjalide riskihindamine.
- Võltsimise ennetamise ja toidu kaitsmise võimalused toidukäitlemisettevõttes.
Täienduskoolitusest võivad osa võtta kõik huvilised.
.
Koolituse korraldaja:
Eesti Maaülikooli avatud ülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1
51006 Tartu,
tel 731 3275
e-post: avayl@emu.ee
http://avatudylikool.emu.ee/