Tootearenduspäev
7. nov. 2017
9.30-10.00 Kogunemine ja hommikukohv
10.00- 10.15 Sissejuhatus ja tervitussõnad Sirje Potisepp, Toiduliidu juhataja
10.15 – 11.30 Madeleine Tults, teenusedisaini konsultant, EKA interaktsioonidisaini magistrant "Söömise subkultuurid ja kas/kuidas neid toidu disainimisel arvesse võtta"
11.30-11.45 Virgutuspaus
11.45- 13.00 Kristel Vene, TTÜ teadur ja raamatute autor "Mida me peame teadma maitsete ja lõhnade psühholoogiast toidutoodete arendamisel"
13.00-14.00 Lõuna
14.00- 15.00 Ingrid Pinsthal, Rannarootsi lihatööstuse turundusjuht "Kuidas arenevad uued tooted. Kuidas kujundada tootearendusmeeskonda. Muutused organisatsioonis. Efektiivsus vs. loovus".
15.00- 16.00 Ester Eomois, EBSi õppejõud, koolitaja "Kuidas viia ellu muutusi? Kuidas tutvustada oma uusi ideid? Muudatuste rakendamine mudel. Parimad praktikad ja läbirääkimistehnikad".
Osalemine koolitusel on TASUTA, aga väga oluline on registreerimine!
NB! Osaleda saavad ettevõtted, kelle põhitegevusalaks on põllumajandus, toidu tootmine või töötlemine (v.a kalatoodete tootmine)
Koolitusele on võimalik registreerida lingil: https://goo.gl/forms/uT3aJONIJjbcWaZB3
Registreerimine lõppeb 2 päeva enne üritust või kui kohad saavad täis.