Veebiseminar “Toidu tervisemõjuga seotud teadusuuringud”
10. dets. 2021 10:00 - 11:00
FreeDetsembris alustame uue toidu ja toiduohutuse teemaliste veebiseminaride lühiformaadiga. Seminaride pikkus on kuni 1,5 tundi olenevalt osalejate aktiivsusest ja küsimuste arvust. Loengute kuulamiseks ei pea registreeruma. Liitumiseks kasutage alltoodud linki.
10. detsembril algusega kell 10:00 räägib AS Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse teadur ja suunajuht Rain Kuldjärv teemal “Toidu tervisemõjuga seotud teadusuuringud”. Otsime vastust küsimusele, kuidas kujuneb teaduslik tõendus toidu tervisele kasulike omaduste kohta.
Toimub Microsoft Teams veebikeskkonnas alloleval aadressil. Tõrke korral veebikeskkonda sisenemisel aitab Liina Laineveer 6 484 978, liina.laineveer@toiduliit.ee
Veebiseminar toimub MAK 2014-2020 meetme „Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas“ toidu ja toiduohutuse valdkonna raames, toetab Euroopa Liit. Osalemine on kõigile tasuta. Registreeruda ei ole vaja.