Veiseliha meie toidulaual
24. aug. 2020
GRUPP ON TÄIS!
Anu Ait OÜ korraldab 24.augustil algusega kell 12.00 infopäeva “Veiseliha meie toidulaual”
Aeg: 24. august 2020 kell 12.00
Asukoht: Ööbika Gastronoomiatalus Raplamaal https://www.oobiku.ee/
Kuidas tulla:
https://www.oobiku.ee/kontakt-1
Ajakava:
12.00-12.30 Tarneahela põhine koostöö lihasektoris. Anu Hellenurme Anu Ait OÜ juhataja, EPKK Lihatoimkonna juht
12.30 – 13.45 Soovitused pidamises – ja söötmistingimustes lihaveisekasvatuses Marika Oeselg, Aasta konsulent 2019
13.45 – 14.30 Nõuded söötmises ja lihaveise kasvatuses. Kaja Vainula VTA Juhtivspetsialist (loomatervishoid, loomakaitse)
14.30 – 14.45 – Kohvipaus
14.45- 15.30 Šarolee jõudluskontrolli tulemused. Tõu aretus liha kvaliteedile. Tõnu Põlluäär ETKÜ Tõuraamatu- ja aretusosakonna juhataja
15.30 – 16.00 Söömust mõjutavad tegurid. Tõu aretus liha kvaliteedile. Targo Pikkmets Parim Lihaveisekasvataja 2014 Talu ja Tulu OÜ, konsulent.
16.00 – 16.30 – Ettevõtte tootmistehnika tutvustamine. Kasutatuv tehnoloogia lihaveisekasvatuses. Vallo Kruusimägi, Parim lihaveisekarjakasvataja 2017 Nurmetu Charolais OÜ
16.30 – 17.00 Karjatamine, söötmise hindamine karjas. Andres Vaan, Parim lihaveisekarjakasvataja 2019 Topi Mõis OÜ
17.00-17.30 – Vestlusring – kodumaine veiseliha meie toidulaual
17.30 Veiseliha meie toidulaual – Ants Uustalu, Ööbiku Gastronoomiatalu peakokk
Infopäeval osalemine on tasuta. Kohtade arv on piiratud.
Osalemiseks on vajalik registreerimine hiljemalt 20.08.2020
https://forms.gle/sCGjmBVXtmzcSaAg9
Ettekanded:
Šarolee tõu jõudluskontrolli tulemused 2019.a. Tõu aretus liha kvaliteedile
Põllumajandusloomade registrile veiste andmete esitamise tähtaja ja võimalused
Info ja kontakt:
Anu Hellenurme
Anu Ait OÜ
Betooni 2a, Tartu 51014
+ 372 501 0842
Infopäev toimub MAK 2014-2020 “Teadmussiirde ja teavituse toetuse üleriigilise ulatusega tegevuste” meetme 1 raames, tegevust toetab Euroopa Liit.