XIII Toiduainetööstuse Aastakonverents 2019: Kuidas püsida konkurentsis?
24. apr. 2019
24.aprill 2019
Radisson Blu Olümpia hotell
9.00 – 10.00 Registreerimine, hommikukohv
10.00 – 10.05 Sissejuhatus
Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp
10.05 – 10.15 Pöördumine
Toiduliidu volikogu esimees Veljo Ipits
I sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MAJANDUSKESKKOND
Moderaator Sirje Potisepp*
10.15 – 11.00 Majandusarengud maailmas lähiaastatel
Ülo Kaasik Eesti Panga asepresident
11.00 – 11.30 Eesti toiduainetööstuse plaanid konkurentsivõime tõstmiseks
Raul Kirsimäe AS-i Swedbank tööstusosakonna juhataja
11.30 – 11.55 Kogemuslugu: kuidas Eesti krõpsu maailma müüa
Reigo Rusing AS-i Balsnack juhatuse liige
11.55 – 12.00 I sessiooni kokkuvõte
12.00 – 13.15 Lõuna, fuajees toodete degusteerimised
II sessioon: TOIDUAINETÖÖSTUS JA MÕJUTEGURID
Moderaator: Marko Udras
13.15 – 13.45 Ringmajandusest ja Ühekordse plasti direktiivist
Kaupo Heinmaa Keskkonnaministeeriumi asekantsler
13.45 – 13.55 Virgutuspaus
14.00 – 14.50 “Eesti Parim Toiduaine 2019” ja Grand Prix 25 väljakuulutamine, võitjate autasustamine
Tseremoonial osalevad Eesti Vabariigi President Kersti Kaljulaid ja maaeluminister
15.00 – 15.20 Tervislik paus, toodete degusteerimine
15.20 – 15.50 Toidupakend – probleem või võimalus?
Hella Riisalu TalTech Põlevkivi Kompetentsikeskuse vanemteadur
15.50 – 16.50 Diskussioonivoor*: Kelle mure on pakend? Moderaator: Marko Udras
Üllar Huik – ringmajanduse ekspert, Anne Mere – HKScan Estonia, Kaupo Heinmaa – Keskkonnaministeerium, Peeter Eek – jäätmemajanduse ekspert
16.50 – 17.00 Lõppsõna ja kokkuvõte – moderaator
*korraldaja jätab endale õiguse teha vajadusel programmi muudatusi
Täpsem info ja registreerimine www.toiduliit.ee või telefonil +3726484621