sündmus on möödas
XXI TAIMEKAITSEPÄEV teemal “Toidu kvaliteet ja ohutus”
23. okt. 2012
Tartumaa
Tartus, Kantri hotellis (Riia t. 215)
Tartumaa
Eesti Maaülikooli Põllumajandus- ja keskkonnainstituudi taimekaitse osakond ja Eesti Taimekaitse Selts
korraldavad
23. oktoobril 2012. a algusega kell 10.00 Tartus, Kantri hotellis (Riia t. 215)
XXI TAIMEKAITSEPÄEVA
„TOIDU KVALITEET JA OHUTUS”
Päevakava:
10.00–10.30 Registreerimine
10.30–11.40 Ettekanded:
Avasõnad – Marika Mänd, EMÜ Põllumajandus- ja keskkonnainstituut, taimekaitse osakond
Taimekaitsevahendite jäägid toidus – Külli Rae, Põllumajandusministeerium, toidujärelevalve büroo
Teravilja kvaliteeti ja ohutust mõjutavad tegurid – Heino Lõiveke, EMVI taimekasvatuse osakond
11.40 Kohvipaus
12.00–13.00 Ettekanded:
Antibiootikumide jäägid piimas – Birgit Aasmäe, EMÜ Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, looma tervise ja keskkonna osakond
Liha hügieeniline kvaliteet ja ohutus – Mati Roasto, EMÜ Veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut, toiduhügieeni osakond
13.00 Lõuna
13.45 Stendiettekanded
14.00–15.30 Ettekanded:
Taimekaitsevahendite jäägid puuviljades ja marjades – Krista Tiirmaa ja Toivo Univer, EMÜ Põllumajandus-ja keskkonnainstituut, Polli Aiandusuuringute Keskus
Pestitsiidijääkide mõju inimese tervisele – Hele Everaus, TÜ Hematoloogia-onkoloogia kliinik
15.30–16.00 Arutelu, kokkuvõte
Infopäev on tasuta.