- Sündmused
- Toiduainete tootmine
Avatud talude päev 2024
Muu , EestiKümnes üle-eestiline Avatud talude päev toimub 20.-21. juuli 2024 Vaata […]
Hiiumaa Põllupäev
Hiiumaa Hiiumaa, Eesti24. augustil 2024 on Hiiumaa põllumehed korraldamas "oma enda Põllupäeva"
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (veebikoolitus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Koolitus annab teadmisi toiduhügieenialase koolituse […]
Tõhus energia kasutamine ja asjade internet
Tartu , EestiKoolitus annab antud teemast huvitatud isikule baasteadmised ja oskused sellest, […]
Konverents “Kas toidutootmise tulevik on helge?!”
TallinnKonverents "Kas toidutootmise tulevik on helge?!" toimub 4. septembril Tallinnas
Taimedest pärit sööda- ja toidumürgid (veebikoolitus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab […]
Tootmishügieeni tagamine toidu käitlemisel (veebikoolitus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Prof Mati Roasto koolitus annab […]
Hoonete energiakasutuse automaatsüsteemide loomine programmi LabView abil
Tartu , EestiKoolitus annab baasteadmised, kuidas oma elu- või tootmishoone energiakasutust hallata […]
Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes (infopäev veebis)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Toiduhügieeni määruses 852/2004 on uue […]
Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus (veebikoolitus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on […]
Keemilised ohud toidus (veebikoolitus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab […]
Infopäev “Riskijuhtimine elutähtsa teenuse osutajatele (ETO) ja tarneahela olulisematele osapooltele“
Riski- ja kriisijuhtimise teabeürituse eesmärgiks on pakkuda toidu varustuskindlust tagavate ettevõtete juhtidele platvorm teadmiste ja parimate tavade jagamiseks, ettevõtet potentsiaalselt mõjutada võivate riskide tuvastamiseks, hindamiseks ja maandamiseks. Üritus sisaldab ettekandeid, paneeldiskussioone ja juhtumiuuringuid, mis keskenduvad riski- ja kriisijuhtimisstrateegiatele, sealhulgas situatsiooniplaanidele ja reageerimisprotseduuridele. Osalejad õpivad tundma uusimaid tööriistu ja tehnikaid, mida kasutatakse riskijuhtimisel, samuti võimalusi, kuidas parandada oma ettevõtte suutlikkust ootamatute kriisidega toime tulla. Üritus annab osalejatele võimaluse luua võrgustikke ja suhelda teiste sama valdkonna juhtidega saades parem ülevaade riski- ja kriisijuhtimise valdkonna uutest suundumustest ja väljakutsetest.
Põhieesmärk on tugevdada toiduga tagatuse varustuskindlust Eestis.
Listeria monocytogenes`e kontroll ja ohje toidukäitlemisel (veebikoolitus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto koolitus annab […]
Tõhus energia kasutamine ja asjade internet
Tartu , EestiKoolitus annab antud teemast huvitatud isikule baasteadmised ja oskused sellest, […]
Lisaained toidus (veebikoolitus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Tõnu Püssa koolitus pakub teadmisi toiduainete […]
Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks (infopäev veebis)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto poolt läbiviidav infopäev annab […]
Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes (veebikoolitus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Katrin Laikoja koolitus tutvustab toidupettuse olemust […]
Lõhna- ja maitseained toidutootmises (veebikoolitus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Tõnu Püssa koolitus tutvustab enamkasutatavaid […]
Taimsete toodete mikrobioloogiline ohutus (veebikoolitus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Prof Mati Roasto koolitus annab […]