Toiduainete tootmine
- Sündmused
- Toiduainete tootmine
X Toiduainetööstuse Aastakonverents
Muu , EestiX Toiduainetööstuse Aastakonverents: 22. aprill 2016 Radisson Blu Hotel Olümpia [...]
Turundus ja müügijuhtimine toidutootjatele. Lean juhtimine.
Muu , EestiEesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab infopäeva põllumajandustoodete tootjatele ja töötlejatele ning […]
Infopäev – Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet.
Muu , EestiEesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab tasuta infopäeva põllumajandustoodete ja toidutootjatele: Nõuded toidu […]
Eesti Põllumajandus- ja toidutootmisettevõtete külastus I
Muu , Eesti10. ja 11. mail 2016 toimub Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja poolt korraldatav […]
KALA JA KALATOODETE OHUTUS NING TOOTMISHÜGIEEN
Muu , EestiAU.392 KALA JA KALATOODETE OHUTUS NING TOOTMISHÜGIEEN Sihtrühm: kala ja kalatoodete […]
Infopäev – Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet.
Muu , EestiEesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab tasuta infopäeva põllumajandustoodete ja toidutootjatele: Nõuded toidu […]
Koolitus “Mahlatoodete valmistamine, kvaliteet ja hügieen”
Viljandimaa Viljandimaa, EestiViljandimaa Eesti Maaülikooli Polli aiandusuuringute keskus Viljandimaa Eesti Maaülikooli avatud […]
Eesti maaelu arengukava 2014 – 2020 meetme 1 “Teadmussiire ja teavitus” infopäev Allergeeniohje toidukäitlemisettevõttes
Tartumaa , EestiTartumaa Tartu Eesti Maaülikool (Kreutzwaldi 56/1 avatud ülikooli õppeklass) Tartumaa […]
Tasakaalustatud toitumise konverents
Muu , EestiTasakaalustatud toitumise konverents 8.juuni 2016 hotellis Euroopa Kestvus: 4h […]
Eesti maaelu arengukava 2014 – 2020 meetme 1 “Teadmussiire ja teavitus” infopäev Tootmishügieeni tagamine toidukäitlemisettevõttes
Järvamaa Järvamaa, EestiJärvamaa Paide Nelja Kuninga Hotell (Pärnu 6) Järvamaa Sihtrühm: Eesti […]
Infopäev: Ressursside säästmine ettevõttes
Muu , EestiInfopäev: Ressursside säästmine ettevõttes Moderaator: Sirje Potisepp 10.30 – 10.55 […]
Eesti maaelu arengukava 2014 – 2020 meetme 1 “Teadmussiire ja teavitus” infopäev Toidu säilimisaegade määramise alused
Järvamaa Järvamaa, EestiJärvamaa Paide Nelja Kuninga Hotell (Pärnu 6) Järvamaa Sihtrühm: Eesti […]
Toidukäitlemisettevõtte enesekontrollisüsteemi loomine
Muu , EestiSihtrühm: Põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlejad NB! Tegemist on Eesti maaelu arengukava […]
Mentorluse baaskursus II moodul
Muu , EestiMentorluse baaskursus (II moodul) Sihtrühm: konsulendid Maht: 8akadeemilist tundi Teemad: […]
Infopäev
Muu , EestiMahe- ja kohaliku toidu võrgustiku efektiivsem toimimine põllumajandus- ja toidutootmise […]
Enesekontrollisüsteemi tõendamistegevused
Muu , EestiSihtrühm: Põllumajandustoodetest mittepõllumajandustoodete töötlejad NB! Tegemist on Eesti maaelu arengukava […]
Infopäev “ Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet”
Muu , EestiEesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab infopäeva “ Nõuded toidu käitlemisel. Tootearendus. Toidu kvaliteet.” […]
Maaeluvõrgustiku kohaliku toidu teemapäev: Toiduohutuse nõuded
Muu , EestiMaamajanduse Infokeskus korraldab neljapäeval, 24. novembril Jänedal kohaliku toidu teemapäeva,kus […]
Aiasaaduste töötlemine ning ohutu kvaliteetne toode – infopäev õunamahla ja õunatoodete kvaliteedist
Muu , EestiEesti Maaülikool korraldab õunamahla ja kuivatatud õunatoodete kvaliteeti ja ohutust […]
Esitlustegevus mahetootjatele: külmkuivatamise tehnoloogiad
Muu , EestiEsitlustegevus mahetootjatele: külmkuivatamise tehnoloogiad Eesti Maaülikool korraldab 2. detsembril külmkuivatamise […]