Toiduainete tootmine
- Sündmused
- Toiduainete tootmine
Mahepõllumajanduse aastakonverents 2021
Mahepõllumajanduse Koostöökogu korraldab 4. novembril kell 12:00-17:15 veebis Mahepõllumajanduse aastakonverentsi 2021. […]
Infopäev veebis: Toidualase teabe esitamine
Veebis , EestiEesti Toiduainetööstuse Liit korraldab veebiinfopäeva, kus käsitletakse toidualase teabe esitamise […]
Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Katrin Laikoja koolitus annab ülevaade […]
INGLISKEELNE seminar: Grassfed milk – can it be profitable?
Grassfed milk – can it be profitable? Grassfed milk – […]
Salmonella spp toidupatogeenina (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto koolitus annab […]
Infopäev veebis: Toidupettuse ennetamine toidukäitlemisettevõttes
Veebis , EestiJAOTUSMATERJALID LEIATE SIIT https://toiduteave.ee/infopaev-02-12-2021-veebis-toidupettuste-ennetamine/ Täpsem info ja registreerumine SIIT Infopäev […]
BovINE rahvusvaheline kohtumine lihaveisekasvatuse jätkusuutlikuse teemal
Veebis , EestiBovINE Eesti partner Liivimaa Lihaveis MTÜ korraldab 2.detsembril rahvusvahelised teadmussiirde- […]
Infopäev veebis: Toidu tagasikutsumine
Veebis , EestiEesti Toiduainetööstuse Liit korraldab 03.12.2021 Microsoft Teams veebikeskkonnas infopäeva "Nõuetele […]
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Koolitus annab teadmisi toiduhügieenialase koolituse […]
Veebiseminar “Toidu tervisemõjuga seotud teadusuuringud”
Veebis , EestiDetsembris alustame uue toidu ja toiduohutuse teemaliste veebiseminaride lühiformaadiga. Seminaride […]
EPKK infopäev “Kuidas edukalt osaleda toiduvaldkonna messil”
EPKK infopäev “Kuidas edukalt osaleda toiduvaldkonna messil” Toimumise aeg: 10. detsember […]
Videoloeng “Biokirmed toidu tootmise keskkonnas”
Veebis , EestiProfessor Mati Roasto videoloeng annab ülevaate biokirmete olemusest, olulisusest, ennetamisest ja […]
Mahetöötlemise infopäev
Mahepõllumajanduse Koostöökogu korraldab 15. detsembril k 10.00-13:00 veebis infopäeva teemal Mahetöötlemise järelevalve. Peamised […]
Veebiseminar “Märke „kõlblik kuni” asemel „parim enne” kasutamine, kui üks toiduraiskamise vähendamise võimalusi.”
Detsembris alustame uue toidu ja toiduohutuse teemaliste veebiseminaride lühiformaadiga. Seminaride […]
EPKK infopäev “EL-i kvaliteedikavade geograafiline tähis (GT), kaitstud päritolunimetus (KPN), kaitstud geograafiline tähis (KGT) ja garanteeritud traditsiooniline toode”
EPKK infopäev “EL-i kvaliteedikavade geograafiline tähis (GT), kaitstud päritolunimetus (KPN), […]
Infopäev veebis: Toiduohutuskultuuri kujundamine ja hindamine toidukäitlemisettevõttes
Veebis , EestiJAOTUSMATERJALID LEIATE SIIT https://toiduteave.ee/infopaev-17-12-2021-veebis-toiduohutuskultuur/ Täpsem info ja registreerumine SIIT Toiduhügieeni […]
Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto koolitus aitab tõsta […]
Toiduhügieen ja -ohutus, algaste (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Katrin Laikoja koolitus annab baasteadmised toiduhügieeni […]
Tootmishügieeni tagamine toidu käitlemisel (veebipõhine kursus)
Veebis , EestiTäpsem info ja registreerumine SIIT Professor Mati Roasto koolitus annab ülevaate [...]
EPKK Toiduohutuse konverents “Luubi all on mikromaailm”
TOIDUOHUTUSE KONVERENTS – Luubi all on mikromaailm Aeg: 10. veebruar […]