Skip to content
Tel: 5201078
|
info@pikk.ee
Leia:
Nõuandeteenistus
Nõuandetoetus
Konsulent, nõustaja
AKIS – teadmiste ja innovatsiooni süsteem
METK täienduskoolitus
CECRA täienduskoolitus
Liitu uudiskirjaga
Valdkonnad
Keskkonnatoetuste õpe
Taimekasvatus
Aiandus
Loomakasvatus
Maaettevõtlus
Põllumajanduskeskkond
Toidu tootmine
Teadusinfo
Rakendusuuringud
Teadmussiirde pikaajalised programmid
Uudised
Sündmused
Keskkonnatoetuste õpe
Leia:
Sündmused 28. sept. 2024 - 28. sept. 2024
› Toiduainete tootmine
Kodu
/
Sündmused
/
2024-09-28T00:00:00+03:00
Laadimine ..
Sündmused
Toiduainete tootmine
Sündmused Search and Views Navigation
Otsi
Enter Keyword. Search for Sündmused by Keyword.
Leia Sündmused
Näita filtreid
Sündmus Views Navigation
Lühivaade
Kuu
Päev
Lühivaade
Nädal
Filtrid
Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.
Done
Puhasta
Valdkond
:
Ava filtrid
Sulge filtrid
Eemalda filtrid
Valdkond
Sulge filtrid
Aiandus
Bioenergia ja biomajandus
Finantsmajandus
Haridus
Keskkond
Loomakasvatus
Maaettevõtlus
Mahemajandus
Mesindus
Metsandus
Muu
Süsinik
Taimekaitse
Taimekasvatus
Toiduainete tootmine
Toit ja toiduohutus
Tootmine ja kvaliteet
Turundus
Ühistegevus
Veemajandus
Toimumiskoht
:
Ava filtrid
Sulge filtrid
Eemalda filtrid
Toimumiskoht
Sulge filtrid
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Muu
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tallinn
Tartu
Tartumaa
Valgamaa
Veebis
Viljandimaa
Võrumaa
Valdkond
:
Eemalda filtrid
Toimumiskoht
:
Eemalda filtrid
Täna
02.10.2020
2. okt. 2020
-
26.02.2021
26. veebr. 2021
Select date.
oktoober 2020
R
2
Kogu päev
Toidupatogeenid
N
8
Kogu päev
Infopäev: Toidu lisaained
R
9
10:00
-
16:00
Infopäev: Mikrobioloogilised ohud väikekäitlejate tootmisprotsessis, proovide võtmine
N
15
Kogu päev
Infopäev Tartus: Hea hügieenitava juhendite tutvustus väikekäitlejatele
T
20
Kogu päev
Infopäev Tartus: Toidu märgistamise ABC
N
22
Kogu päev
Infopäev Jänedal: Toidu märgistamise ABC
R
23
Kogu päev
Sündmuste seeria
Vinnutatud/kuivatatud ja fermenteeritud toodete valmistamise koolitus
L
24
Kogu päev
Sündmuste seeria
Vinnutatud/kuivatatud ja fermenteeritud toodete valmistamise koolitus
R
30
Kogu päev
Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel
november 2020
K
25
Kogu päev
Veebipõhine infopäev toidukäitlejale: uued õigusaktid ja järelevalve
R
27
Kogu päev
Mahepõllumajanduse aastakonverents 2020
detsember 2020
R
4
Kogu päev
Infopäev veebis: Keemilised riskid toidus
K
9
Kogu päev
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (veebikoolitus)
N
10
Kogu päev
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (veebikoolitus)
R
11
Kogu päev
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste (veebikoolitus)
jaanuar 2021
N
14
Kogu päev
Veebikonverents “Toiduohutuse kommunikatsioon”
R
22
Kogu päev
Toidupatogeenid (veebipõhine kursus)
R
29
Kogu päev
Toiduhügieen ja -ohutus, algaste (veebipõhine kursus)
veebruar 2021
R
5
Kogu päev
Toidu keemilised ohud (veebipõhine tasuline koolitus)
K
17
Kogu päev
Enesekontrollisüsteemi loomine ja auditeerimine toidukäitlemisettevõttes (vene keeles)
R
19
Kogu päev
Toidu säilitamisnõuete määramine (veebipõhine kursus)
R
26
Kogu päev
Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis (veebipõhine kursus)
Eelmised
Sündmused
Täna
Järgmised
Sündmused
Telli kalender
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Ekspordi .ics fail
Ekspordi Outlook .ics fail
Page load link
Go to Top