10:00 - 11:30 Veebiseminar “Märke „kõlblik kuni” asemel „parim enne” kasutamine, kui üks toiduraiskamise vähendamise võimalusi.” Tasuta
10:00 - 12:30 EPKK infopäev “EL-i kvaliteedikavade geograafiline tähis (GT), kaitstud päritolunimetus (KPN), kaitstud geograafiline tähis (KGT) ja garanteeritud traditsiooniline toode”
09:00 - 12:30 Proovide võtmine tootmiskeskkonnast üldhügieeni ja patogeenide seireks (veebipõhine kursus) Tasuta
10:00 - 15:30 Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis (veebipõhine kursus) Tasuta
Kogu päev EPKK infopäev „Ühistutest, tootjaorganisatsioonidest ja kaitsest ebaausate kaubandustavade vastu“
10:00 - 15:30 Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel (veebipõhine kursus) Tasuta