10:00 - 15:30 Allergeeniohje toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaanis (veebipõhine kursus) Tasuta
Kogu päev EPKK infopäev „Ühistutest, tootjaorganisatsioonidest ja kaitsest ebaausate kaubandustavade vastu“
10:00 - 15:30 Toiduhügieen ja enesekontroll eraelamus toidu valmistamisel (veebipõhine kursus) Tasuta
10:00 - 15:30 Toidupatogeenide ülekandeteed, kasvu mõjutavad faktorid ning ohu minimeerimise võimalused (veebipõhine kursus) Tasuta
08:00 - 17:00 Toidu säilivusaja määramise põhimõtted ja kestvuskatsete teostamine (veebipõhine kursus) Tasuta
10:00 - 14:00 Infopäev taimse toorme tootmisjääkide väärindamisest “Aiandustootmise kõrvalsaadused, nende kasutamine ja meetodid bioaktiivsete ühendite eraldamiseks” Tasuta